Interieuradvies Prive

Interieur-advies Prive

Bij Daisy Interior Design hebben wij gemerkt dat geen enkele klant hetzelfde is. Het is niet altijd duidelijk hoe het aanpakken van een interieur werkt, vandaar een overzicht hoe ik werk. Dit is wel flexibel afhankelijk van jouw behoeften. Wij kunnen helpen met alleen interieuradvies, maar kunnen ook volledig ontzorgen.
hero_prive

1) Wij maken kennis met jou

Wij ontmoeten elkaar op locatie zodat je ons alles kan vertellen over je huis, plannen, wensen en budget. Nadat we kennis hebben gemaakt kunnen wij kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen. (uiteraard zonder enige verplichtingen).

We kunnen het hebben over een complete renovatie, een project of simpelweg kleine verbeteringen aan het huis.

prive-image06

2) Een samenvatting van jouw wensen

Na een eerste ontmoeting begint het ontstaan van een plan van aanpak. Wij maken een overzicht van wat er moet gaan gebeuren om jouw droomhuis te realiseren. We kijken ook welke spullen je wil houden en zorgen dat deze uiteindelijk weer een mooie plek krijgen in het huis.

 

Zo krijg je een persoonlijk pakket dat perfect aansluit bij jullie wensen.

 

3) Het voorlopig ontwerp

Na het plan van aanpak start het proces om een presentatie te maken van elke kamer van je huis. Per kamer kijken wij welke stoffen, tegels, vloeren of behang erbij aansluit. Niet alleen dat, ook kijken wij naar meubels, maatwerk of verlichting. 

 

Bij het presenteren hebben wij een voorlopig 3d ontwerp klaar staan en de materiaalstalen die wij willen toepassen per ruimte.  Na de presentatie maken wij het ontwerp definitief.

4) Het definitief ontwerp

In deze fase werken wij naar een definitief ontwerp. Wij verwerken alle aanpassingen en kijken ondertussen naar de technische en financiële kanten.


Het definitief ontwerp presenteren wij en maken daarna een uitvoerend plan van aanpak.

5) Plan van aanpak

Wij bespreken altijd welke werkzaamheden je zelf zou willen uitvoeren en wat wij uit handen moeten nemen. Daisy Interior Design heeft een groot netwerk aan vakmensen. Denk hierbij aan behangers, stoffeerders, schilders en meubelmakers die jouw droomhuis een werkelijkheid kunnen laten worden. Ook kunnen wij de gekozen producten bestellen en leveren. 

Mocht het nodig zijn kunnen wij ook extra werkzaamheden uitvoeren. Zo kan je denken aan een lichtplan, elektra plan of bouwbegeleiding.

6) Realisatie en styling

In deze fase gaan vakmensen aan de slag om jouw droomhuis te realiseren. Wij zullen dit begeleiden en zorgen dat alle afspraken goed uitgevoerd worden.  Wanneer het huis bijna af is regelen wij de laatste details van je inrichting.

 

Zo lopen wij alles na en kunnen wij accessoires regelen die je huis echt afmaken.

 

Chat openen
💬 Heb je vragen?
Hallo 👋
Wat is jouw interieur uitdaging?