Interieuradvies Prive

Welkom bij Daisy Interior Design, waar we niet alleen interieurontwerpen, maar een volledige begeleiding bieden om jouw droomhuis werkelijkheid te maken. Ons proces is ontworpen om jouw specifieke wensen te vervullen, en wij zijn hier om elk aspect van jouw interieurproject aan te pakken. Op deze pagina leggen we uit hoe zo’n proces in zijn werking gaat.


Stap 1: een eerste kennismaking op locatie

Wij starten met een persoonlijke ontmoeting in de showroom of bij jou thuis. Hier delen we ideeën, plannen, wensen en budgetten. Het is een informele kennismaking zonder enige verplichtingen. Of het nu gaat om een volledige renovatie, een specifiek project, of eenvoudige verbeteringen, wij luisteren naar jouw behoeften.

Voorbeeld verschillende elementen die worden gebruikt in een interieur

Stap 2: Jouw wensen in kaart

Na onze eerste ontmoeting creëren we een overzicht van jouw wensen en behoeften. We kijken of je meubels wil behouden of wat voor jou terug moet komen in je interieur.Dit zorgt voor een persoonlijk advies waarbij ik duidelijke kaders heb hoe ik je kan verrassen.

Stap 3: Het voorlopig ontwerp

Wij starten met het maken van een presentatie voor elke kamer, inclusief een voorlopig 3D-ontwerp en materiaalstalen. We nemen de tijd om te kijken naar stoffen, tegels, vloeren, behang, meubels en verlichting. Het kan ook zijn dat we dan kijken waar mogelijk maatwerk mogelijk is.  Na de presentatie werken we samen aan het definitieve ontwerp.
3d render van een woonkamer met een bank, poef en open haard

Stap 4: Het definitief ontwerp

In deze fase verfijnen we het ontwerp, nemen we aanpassingen op basis van jouw feedback, en onderzoeken we de technische en financiële aspecten. Het eindresultaat wordt gepresenteerd, gevolgd door een uitvoerend plan van aanpak.

Stap 5: Plan van aanpak

Wij bespreken altijd welke werkzaamheden je zelf zou willen uitvoeren en wat we uit handen moeten nemen. Daisy Interior Design heeft een groot netwerk aan vakmensen. Denk hierbij aan behangers, stoffeerders, schilders en meubelmakers. Ook kunnen we de gekozen producten bestellen en leveren. Ook kunnen we producten bestellen en leveren, en indien nodig extra diensten zoals lichtplanning, elektra of bouwbegeleiding verzorgen.

Stap 6: Realisatie en styling

Onze vakmensen gaan aan de slag om jouw droomhuis te realiseren, en wij zorgen voor een vlekkeloze uitvoering. Van het regelen van de laatste details tot het toevoegen van accessoires die jouw huis echt afmaken, wij begeleiden je door het hele proces.
woonkamer hoe het bij de klant is opgeleverd
Chat openen
💬 wat is jouw interieur uitdaging?
Hallo 👋
Wat is jouw interieur uitdaging?