Meubelontwerp

Meubel-ontwerp

Het kan zijn dat je niet het meubel kan vinden die past in je huis. Dan is het kijken naar maatwerk de oplossing. Wij ontwerpen en realiseren meubels op maat. Zo leveren wij onder andere maatwerk kasten, keukens, tafels en nog veel meer.
hero-maatwerk

1) Wij bespreken de wensen

Om te zien of maatwerk past in jouw huis moeten we het hebben over de mogelijkheden. Afhankelijk van de wensen en het budget kunnen we een inschatting maken of maatwerk een realistische optie is.

2) Wij maken een ontwerp

Wij maken aan de hand van jouw wensen een 3d ontwerp van het meubel. Zo krijg je een goed beeld hoe het meubel eruit komt te zien in jouw huis. Na de presentatie van het ontwerp gaan wij aan de slag met een definitief ontwerp.

3) Overleg met de meubelmaker

Om het ontwerp definitief te krijgen bespreken wij het idee met de meubelmaker. Met de meubelmaker kijken wij naar materialen en mogelijkheden om zo tot een offerte te komen van het meubel.

4) Meubel maken

Nadat alles duidelijk is kan het leuke gedeelte beginnen.De meubelmakers gaan aan de slag met het maken van jouw meubel. Wanneer het meubel af is maken wij een afspraak met jou om het meubel te komen plaatsen.

Chat openen
💬 Heb je vragen?
Hallo 👋
Wat is jouw interieur uitdaging?